Capio Maria söker Medicinsk sekreterare - semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2018-02-25   

Publicerades: 2018-01-25

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Vill du arbeta hos oss på Capio Maria och arbeta med ett otroligt spännande område – Beroende!

Vi söker dig som vill arbeta som medicinsk sekreterare heltid dag på Capio Maria när vår ordinarie personal har semester.

Vi erbjuder dig ett arbete i en verksamhet med trevlig stämning och bra sammanhållning.
Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk beroendevård genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar.

Arbetsuppgifter: Arbetet består huvudsakligen av journalskrivning i journalsystemet Take Care. 

Kvalifikationer: Vi söker dig som har utbildning till medicinsk sekreterare/ motsvarande. Du har servicekänsla och är mån om att vara en i gruppen för patientens bästa. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Eva Edbland, Enhetschef, Tel:08-684 00 330

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare sommarvikariat
Capio Citykliniken Halmstad
2019-05-09
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Malmö Stortorget
2019-05-01
Medicinsk sekreterare till Capio Vårdcentral Hovshaga
Capio Vårdcentral Hovshaga
2019-04-27