Capio Maria söker Medicinsk sekretetare

Sista ansökningsdag: 2017-12-22   

Publicerades: 2017-11-23

Om oss

Capio Psykiatri är en av de största privata vårdgivarna inom psykiatrisk specialistvård i Sverige. Verksamheten bedrivs på 18 platser i fem landsting via tidsbestämda vårdavtal och ackrediteringar för fritt vårdval. Capio Psykiatri behandlar patienter inom vårdområdena allmänpsykiatri, beroende medicin och ätstörningar.

Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. På Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Capio Maria

Vill du arbeta hos oss på Capio Maria och arbeta med ett otroligt spännande område – Beroende!

Vi söker en medicinsk sekreterare till avdelningen

Vi erbjuder dig ett arbete i en verksamhet med trevlig stämning och bra sammanhållning.
Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk beroendevård genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar

Arbetsuppgifterna innebär huvudsakligen journalskrivning i journalsystemet Take Care, men du kommer även att sköta administrativa arbetsuppgifter för slutenvården,
t ex remisser, brev, protokoll, intyg, utskick av kallelser och ta emot tidsbokning av patientbesök per telefon och sköta insortering och kopiering av journalhandlingar.

Kvalifikationer: Utbildning till medicinsk sekreterare eller motsvarande. Du är serviceminded och har god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor: Tillsvidare tjänst, heltid.Tjänstgöring dagtid, måndag-fredag. Flextid. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 månad provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Andersson, Enhetschef, Tel:0739-015 341

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare
Capio Lundby Närsjukhus
2019-04-15
Medicinsk sekreterare till Capio Novakliniken Gärsnäs
Capio Novakliniken Gärsnäs
2019-04-14
Medicinsk sekreterare
Capio Vårdcentral Vallby
2019-04-07
Medicinsk sekreterare till Clemenstorget i Lund
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget
2019-04-05
Medicinsk sekreterare
Capio Novakliniken Rydsgård
2019-03-31
Medicinsk sekreterare till Kirurgklinikens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-03-29
Sommarvikarie Receptionist till Capio Vårdcentral Solna
Capio Vårdcentral Solna
2019-03-25
Medicinsk sekreterare
Capio Vårdcentral Vålberg/Grums
2019-03-20