Capio Maria söker undersköterska till heldygnsvård för hemlösa

Sista ansökningsdag: 2019-02-17   

Publicerades: 2019-01-17

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Capio Maria startade den 1 september 2018 en helt ny vårdavdelning för hemlösa.

Uppdraget är att erbjuda personer som lever i hemlöshet, med ett komplext vårdbehov, medicinskt omhändertagande, omvårdnad, rehabilitering och hospicevård. Verksamheten har 10 vårdplatser varav en är en palliativ vårdplats.

Vi söker nu en undersköterska till avdelningen.

Kvalifikationer: Utbildning och erfarenhet av arbete som undersköterska är ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet inom både somatisk och psykiatrisk vård. Erfarenhet av arbete med beroendevård och palliativ vård är en stor fördel.

Personliga egenskaper: Det är mycket viktigt med ett stort intresse av att arbeta med verksamhetens målgrupp och att du är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten. Personlig mognad är ett krav. Övriga egenskaper är att du ska vara flexibel, lojal och ha ett positivt och lösningsinriktat förhållningssätt. Den personliga lämpligheten är mycket viktig vid tillsättning av tjänsten. 

Anställningsvillkor; Tillsvidareanställning. Tjänsten är en deltidstjänst, 86%, med tjänstgöring enligt schema dagar och kvällar samt helgtjänstgöring två av fem helger. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 86%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Madeleine Ask, Biträdande enhetschef, Tel:08-598 341 74

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska
Capio Läkarhus Stenungsund
2019-03-14
Sommarjobb undersköterska på Capio Vårdcentral Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-03-13
Undersköterska
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2019-03-10
Undersköterska semestervikariat/timanställning
Capio Geratrik Nacka
2019-03-03
Undersköterska
Capio Vårdcentral Vårberg
2019-02-21