Capio Medocular söker Undersköterska och vårdadministratör

Sista ansökningsdag: 2019-03-22   

Publicerades: 2019-02-22

Om oss

Capio Medocular har funnits i Jönköping sedan 2014 och bedriver gråstarrkirurgi och ögonmottagning inom vårdval. Förutom det så har vi privata patienter och utför även synfelsoperationer. Vi har mycket centralt belägna lokaler på Lantmätargränd 59.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu Undersköterska och vårdadministratör/undersköterska till vår verksamhet i centrala Jönköping.

Verksamheten har i nuläget nio anställda; ögonläkare, ögonsjuksköterskor, optiker, undersköterska och vårdadministratör.

Beskrivning: Som undersköterska på Capio Medocular lägger du stort fokus på bemötande och hög servicenivå till våra patienter/kunder. Du kommer att jobba i ett härligt team som har kul på jobbet.

Arbetsuppgifter: Som undersköterska kommer du att hjälpa till inne på operationssalen med att passa på sal och sköta sterilisering.
Du får också förbereda patienterna inför operation. Möjlighet finns att lära sig förundersöka patienterna eller hjälpa till på mottagningen och telefonrådgivning.

Som vårdadministratör består arbetsuppgifterna av journalutskrifter efter diktat, remisshantering, scanning, receptionistarbete samt övrig administration i verksamheten.

Vi värdesätter framför allt att du är en glad, trevlig och positiv person som tycker om samarbete samt att lära av varandra. Du är smidig och flexibel samt lyhörd.
Vi tycker att det är kul att jobba i ett högt tempo och det underlättar om du är likasinnad, samt är intresserad av att testa nya förslag och själv gärna bidrar med egna.

Anställningsvillkor/varaktighet: Tillsvidare, heltid. Tillträde efter överenskommelse.
6 mån provanställning.

Vi har som personalförmån Privat gruppsjukförsäkring samt friskvårdsbidrag.

Läs gärna mer på vår hemsida.

 

 

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Malin Dahlqvistg, Verksamhetschef , Tel:036-291 47 10

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.