Capio Närsjukvård söker biträdande verksamhetschef Stockholm

Sista ansökningsdag: 2018-03-05   

Publicerades: 2018-02-05

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

BeskrivningArbetsuppgifter

I rollen arbetar du nära verksamhetschef och tar ett stort ansvar för den dagliga driften av vårdcentralen. Du kommer att arbeta med bland annat personalplanering, schemaläggning och verksamhetsplanering samt även visst kliniskt arbete. Det är en bred roll där du får möjlighet att ta ett stort ansvar för verksamheten tillsammans med verksamhetschef. Ansvarsfördelningen, mandat och arbetsuppgifter är inte helt förbestämda utan det finns utrymme att forma rollen efter intresse, behov och förutsättningar. Tjänsten som biträdande verksamhetschef central där ett stort gäng engagerade medarbetare gör underverk varje dag. Du rapporterar till Verksamhetschef.

Kvalifikationer

Du är legitimerad rehab personal med ledarerfarenhet eller med starkt intresse för människor och ledarskap. Du bör ha erfarenhet och vara väl förtrogen med primärvårdsverksamhet. Du bör ha erfarenhet av kvalitetsarbete inom primärvården och god kännedom och intresse av patientflöden. Du är en tydlig och förtroendeingivande person med en god förmåga att strukturera, prioritera och se logiska samband. Du är stabil och trygg som person och ledare, med god förmåga att skapa varaktiga relationer med medarbetare och patienter. Du har en god förmåga att se på verksamheten ur ett övergripande perspektiv och kan samtidigt hantera och prioritera mellan högt och lågt.

Villkor

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40tim/v

Lön: Månadslön

Kontaktperson Capio

Elin Granath, Tel:0739146922

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Vårdcentral Lekeberg
Capio Vårdcentral Lekeberg
2018-12-28
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Husläkarna Vallda
Capio Husläkarna Vallda
2018-12-16
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Citykliniken Halmstad
2018-12-14
Är du framtidens fysioterapeut / sjukgymnast?
Capio Rehab Lina Hage
2018-12-07
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Läkarhus Hjortmossen
2018-12-06
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Läkarhus Lödöse
Capio Läkarhus Lödöse
2018-12-02
Rehabkoordinator till Capio Rehab Dalen
Capio Geriatrik AB
2018-11-30
Legitimerad fysioterapeut
Capio Psykiatri, Linköping
2018-11-28