Capio Närsjukvård söker verksamhetschef Stockholm

Sista ansökningsdag: 2018-09-14   

Publicerades: 2018-06-28

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Mottagningen är belägen på Östermalm. Vi är en personlig vårdcentral med 25 anställda som har ansvar för våra knappt 12 000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar. Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ostermalm-vardcentral/ Hitta till oss: https://goo.gl/xz22Vv

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som vill leda vår verksamhet framåt som verksamhetschef!

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi och medarbetare på vårdcentralen. Du ansvarar för det dagliga arbetet, att mottagningen levererar högkvalitativ vård och utvecklas mot uppsatta mål.

Inom Capio lägger vi stort fokus på kontinuerliga förbättringar och utveckling, kvalitet och patientnöjdhet och i tjänsten ingår uppföljning och rapportering både internt och gentemot regionen. Då våra medarbetare är vår viktigaste tillgång är en central del i ditt arbete att skapa bästa möjliga förutsättningar för personalen att trivas, utvecklas och göra ett bra jobb.

Som stöd i ditt arbete har du inom Capio en välfungerande struktur och organisation, väl upparbetade rutiner och stor samlad kompetens och erfarenhet. Capio ger dig som verksamhetschef goda möjligheter att utvecklas i din ledarroll genom att erbjuda ledarskapsprogram och forum för erfarenhets- och idéutbyte med dina chefskollegor inom organisationen. Du rapporterar till regionchefen för Capio Närsjukvård Stockholm Norr.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är läkare och specialist i allmänmedicin med erfarenhet från primärvården.

För att trivas och lyckas väl i denna roll krävs att du har god ledarkompetens, är prestigelös med vilja och förmåga att leda och utveckla verksamheten. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från rollen som chef, gärna från primärvården.

Du har god förmåga att fatta beslut utifrån ett helhetsperspektiv och är bra på att organisera och följa upp verksamheten på ett strukturerat och resurseffektivt sätt när det kommer till planering och ekonomi. I vår strävan att möta framtidens krav och patienternas förväntningar värdesätter vi din förmåga att motivera och entusiasmera medarbetarna till gott samarbete genom ett positivt förhållningssätt, lyhördhet och tydlig kommunikation.

Välkommen med din ansökan snarast! Intervjuer sker löpande.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: September

Kontaktperson Capio

Lotta Kåberg, Tel:.

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Underläkare
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-04-20
Legitimerad läkare/ST-läkare Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-04-14
Legitimerad läkare
Capio Vårdcentral Gubbängen
2019-03-26