Capio Psykiatri söker medicinsk sekreterare/receptionist

Sista ansökningsdag: 2018-09-21   

Publicerades: 2018-08-21

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder oss till patienter med svår ångest och/eller depression. Vi tar emot remisser för patienter som behandlats inom primärvården men utan önskat resultat. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i en fortsatt positiv riktning?

Vi söker nu en medicinsk sekreterare/receptionist till öppenvårdsmottagning.

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder oss till patienter med svår ångest och/eller depression och är inriktade på svår ångest och depressionspatienter.
Vi tar emot remisser för patienter som behandlats inom primärvården men utan önskat resultat. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting.

Vi söker dig som är noggrann och flexibel. Samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter är egenskaper som vi också anser är viktiga. Du skall även vara van att arbeta självständigt. Vi erbjuder ett stimulerande arbete för dig som vill vara med och utveckla vår mottagning i positiv riktning.

Kvalifikationer: Är du utbildad medicinsk sekreterare, och har ett servicemedvetet bemötande och vill alltid vara professionell, så har vi arbetet åt dig. Arbegsppgifterna är sedvanliga för medicinsk sekreterare inom psykiatrisk öppenvård och i tjänsten kommer även receptionsarbete ingå.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska. 
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vidare är du positiv, flexibel och har en god samarbetsförmåga.  
Vi värderar både ett bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet

Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care.

Anställningsvillkor: Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.

 
Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Susanne Hellström, enheschef , Tel:073-328 36 53

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare sommarvikariat
Capio Citykliniken Halmstad
2019-05-09
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Malmö Stortorget
2019-05-01
Medicinsk sekreterare till Capio Vårdcentral Hovshaga
Capio Vårdcentral Hovshaga
2019-04-27
Medicinsk sekreterare (sommarvikariat)
Capio Vårdcentral Vålberg/Grums
2019-04-21