Capio Psykiatri söker vårdkoordinator

Sista ansökningsdag: 2018-12-20   

Publicerades: 2018-11-22

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?

Capio Psykiatri är i en spännande utvecklingsfas 
och kommer att öppna en Stress- och traumamottagning1 januari 2019, på Södermalm.

Mottagningen kommer att bedriva psykiatrisk specialistvård för patienter med migrationserfarenheter som uppvisar trauma- och stressrelaterade problem.
Vi kommer att arbeta utifrån ett transkulturellt perspektiv med evidensbaserade metoder och ett strukturerat arbetssätt.

Teamet kommer att vara tvärprofessionellt och bestå av specialistläkare, psykologer, fysioterapeuter och sjuksköterskor m m.
Vi kommer att arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting.

Vi söker nu en vårdkoordinator

Du kommer tillsammans med övriga yrkeskategorier arbeta för att utveckla verksamheten vid mottagningen. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.

Som vårdkoordinator fungerar du som fast vårdkontakt för patienter om ingen annan medarbetare naturligt har den uppgiften. Du tillgodoser patientens behov av samordning och kontinuitet och är kontaktperson/Individuellt stöd till patienten. D u är också samarbetspartner och kontaktperson för externa aktörer såsom arbetsgivare, företagshälsovård, Försäkringskassa, Arbetsförmedling, Socialtjänst. Upprättande av SIP(Samlad Individuell Plan)samt uppföljning ingår i uppdraget.

I arbetet ingår att tillsammans med verksamhetschef utveckla arbetssätt, implementera och följa upp rutiner för sjukskrivningsprocessen. Du kartlägger patientens rehabiliteringsbehov och bidrar till att upprätta rehabiliteringsplan i dialog med patient, läkare samt v b arbetsgivare, Försäkringskassa, Arbetsförmedling, Socialtjänst.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är leg hälso- och sjukvårdpersonal eller kurator/socionom. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Som person är du initiativrik, förändringsinriktad och professionell.

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare, heltid, tjänstgöring måndag - fredag.
Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar flextid.
6 mån provanställning.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2019-01-01 eller efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ulla Österberg, Verksamhetschef , Tel:073-377 51 99

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.