Capio Psykiatri söker verksamhetschef till Östergötland

Sista ansökningsdag: 2018-04-13   

Publicerades: 2018-03-26

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Capio Psykiatri söker verksamhetschef till Östergötland

Våra mottagningar i Östergötland ligger centralt i Norrköping och Linköping och vårt uppdrag är öppenvårdsspecialiserad vuxenpsykiatri.
Sedan våren 2016 är vi HBTQ-diplomerade. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som vill vara med och leda och utveckla våra verksamheter framåt i Norrköping och Linköping. I befattningen som verksamhetschef har du ett helhetsansvar för verksamheten i regionen. Vi ser gärna att du har vana och erfarenhet av att driva förändringsprocesser samt att leda medarbetare och verksamhet under tillväxt. Du som söker bör ha vana vid chefsrelaterade uppgifter så som budgetarbete och resultatansvar.
Du kommer utgå från vår mottagning i Norrköping, där du även ansvarar för det dagliga arbetet.

Som chef/ledare för vår verksamhet önskar vi att du drivs av att bidra till att skapa värde och nytta. Det är centralt för oss att du aktivt bidrar till att finna lösningar och förbättringar. Vi vill att du som chef/ledare har förmåga att tillsammans med medarbetarna formulera visioner, tydliggöra syften med verksamheten och genom det skapa engagemang och fokus.

Som verksamhetschef är du direkt underställd Patientområdeschef och Du får en viktig roll i ledningsgruppen för Capio Psykiatri.

Arbetstid/Varaktighet; Tjänsten är heltid tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar sex månaders provtjänstgöring.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Bejhen, Patientområdeschef , Tel:073-201 87 60

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Är du vår nya verksamhetschef?
Capio Närsjukvård Region Stockholm Syd
2019-05-16
Är du vår nya verksamhetschef?
Capio Närsjukvård
2019-05-14
Verksamhetschef till Capio Citykliniken Halmstad
Capio Närsjukvård Region Väst Syd
2019-05-05