Receptionist

Sista ansökningsdag: 2019-03-21   

Publicerades: 2019-02-25

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Medocular, grundat 1986, är ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eslöv, Jönköping och Uppsala samt samarbetsfilialer i Örebro , Falun och Sundsvall. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrskirurgi och synfelskirurgi.

Globen Ögonklinik bildades 1995 och utför över 50 000 patientbesök varje år. Vi har för närvarande totalt 60 medarbetare inklusive specialister. Sedan starten har vi levererat högkvalitativ ögonsjukvård via vårt avtal med Stockholms läns landsting och nu ingår vi i det fria vårdvalet Förutom vår stora mottagningsverksamhet så utför vi även gråstarroperationer, synfelsbehandlingar och polikliniska operationer vilket innebär att vi genomför närmare 6 000 operationer årligen. Vi är ISO certifierade för både kvalitet och miljö och är numera en del av Capio Medocular.

Beskrivning av tjänst

 

Receptionist

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och att ge god service, vilket märks på ditt sätt att bemöta kunder och kollegor. Som kund och besökare är det här man får första intrycket av företaget och som receptionist bidrar du till en positiv bild och upplevelse.

Du bidrar med din positiva energi till arbetsgruppen och har god samarbetsförmåga. Professionalism, respekt och empati genomsyrar ditt arbete. Händelserika miljöer stimulerar dig. Du klarar av att hålla många bollar i luften och är stresstålig samtidigt som du skapar struktur och har ett gott ordningssinne.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska språket väl och har kommunikativ förmåga.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommet

Kontaktperson Capio

Helen Göransson, Tel:0734 168782

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.