Capio S:t Görans Sjukhus söker kurator

Sista ansökningsdag: 2018-01-14   

Publicerades: 2017-12-21

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Om tjänsten
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom akutsjukvården, och vill utveckla och forma nya arbetssätt i samarbete med engagerade medarbetare. Tjänsten är på heltid med tillträde 180301.

Du kommer att vara anställd på medicinkliniken och arbeta mot flera avdelningar. Insatserna är i huvudsak akuta samt av kortvarig karaktär och de är förlagda inom sluten- och öppenvård.

Dina arbetsuppgifter är framförallt psykosocialt behandlingsarbete av krisbearbetande och stödjande karaktär till patienter och närstående. I tjänsten ingår även patientskolor, personalstöd och utbildning för vårdpersonalen. Som kurator på Capio S:t Görans sjukhus ingår du i Psykologisk katastrof ledning (PKL) som krisstödjare. Om intresse finns kan rollen som PKL-ledare vara aktuell.

Vi erbjuder regelbunden grupphandledning till sjukhusets kuratorer.

Din bakgrund
Vi söker dig som är socionom samt gärna att du har erfarenhet från akutsjukvård. Vi ser att du har vidareutbildning, t ex steg 1 eller motsvarande utbildning och har arbetat några år i yrket. Erfarenhet av arbete inom socialtjänsten är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

För mer upplysningar välkommen att kontakta paramedicinsk chef Anneli Norevik tel 08-5870 1528 eller kurator Benita Vikström 08-5870 1463.

Välkommen att skicka din ansökan senast 180114.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: 180301 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anneli Norevik/Paramedicinsk chef, Tel:08-5870 1528

Benita Vikström/Kurator, Tel:08-5870 1463

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.