Är du sjuksköterska och vill vara med och utveckla Capio Vårdcentral i Högdalen?

Sista ansökningsdag: 2018-08-31   

Publicerades: 2018-06-25

Om oss

Capio Vårdcentral Högdalen ligger i södra Stockholm med goda tunnelbana och bussförbindelser. Du kommer att komma till en vårdcentral med 32 kollegor som varje dag är delaktiga i vårdcentralens utveckling och förbättring. Vårdcentralen har en lista på 13 300 patienter och vår önskan är erbjuda våra patienter den bästa tänkbara vård. Vi har precis gjort en stor renovering av våra lokaler så vi måste tyvärr använda klyschan att vi finns i fina, ljusa lokaler. Renoveringen har gjort att hela vårdcentralen fått sig ett ansiktslyft och på köpet motiverade medarbetare som ser möjligheter att arbeta med flöden och mottagningar på ett nytt sätt på det som kallar Högdalen 2.0.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en lagspelare och som värdesätter lagandan, som gillar att driva egna projekt och tar egna initiativ. Tillsammans med oss får du möjligheten att förändra det som du vill förändra. Vi har nämligen en vision på Capio Vårdcentral Högdalen att vi ständigt vill förbättra för våra patienter.

Är du utbildad sjuksköterska eller distriktsjuksköterska vill vi ha dig med på resan mot visionen om Högdalen 2.0. Tjänsten är baserad på mottagningen med möjlighet till delad tjänst inom hemsjukvård och äldremottagning.

Vi arbetar i team med ansvarig läkare i olika teamområden. Vi har alltid patienten i fokus och tillsammans med resten av mottagningsteamen jobbat vi intensivt med kvalité och patientsäkerhet. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med 32 kollegor som varje dag är delaktiga i vårdcentralens förbättringsarbete där vi erbjuder våra 13 300 patienter bästa tänkbara vård!

Kvalifikationer

Du är välkommen till oss om du är utbildad sjuksköterska eller distriktsjuksköterska och har erfarenhet av att tidigare jobba på vårdcentral. Är du inte utbildad distriktsjuksköterska men intresserad av att bli, så kan vi stötta dig och betala delar av din utbildning. Låter detta som en arbetsplats där du vill jobba? Vi hoppas att svaret är ja och ser fram emot att få din ansökan.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag med ett CV och ett personligt brev.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Ann-Charlotte Brandt , Tel:ann-charlotte.brandt@capio.se

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sommarvik för sjuksköterska/distriktssköterska till Hemsjukvård
Capio Vårdcentral Högdalen
2019-08-31
Distriktssköterska alt. Leg. Sjuksköterska
Capio Novakliniken Veberöd
2019-06-27
Distriktssköterska / BVC / Äldremottagning
Capio Citykliniken Limhamn
2019-06-09
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Curera
2019-05-31
Distriktssköterska
Capio Citykliniken Båstad
2019-05-18
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Curera
2019-05-15
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2019-05-05
Distriktssköterska till Hemsjukvården, Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-05-03
DSK/BVC-sköterska för sommarvikariat på Capio Vårdcentral Lundby
Capio Vårdcentral Lundby
2019-05-03
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Rågsved
2019-04-30
Distriktssköterska till Capio Citykliniken Klippan
Capio Citykliniken Klippan
2019-04-30