Diabetessjuksköterska till Medicinskt Centrum

Sista ansökningsdag: 2018-04-06   

Publicerades: 2018-03-02

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus vill förnya vården i Stockholm. Hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att snabbt hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken och våra arbetssätt finslipas fortlöpande för optimal kvalité.

Att arbeta standardiserat med patientens behov i fokus är en förutsättning på Medicinskt Centrum. Vi utvecklar framtidens öppenvård där vi har fokus att tänka nytt dels inom digitaliseringeringen som sker i sjukvården för att öka tillgängligheten för våra patienter, och att dels förändra våra övriga arbetssätt för optimering av våra flöden. Vi har fem flöden i vår verksamhet; gastroenterologi, lungmedicin, hematologi, endokrinologi och tromboembolism.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vården för både patienter och medarbetare, samt arbetar för hög patientsäkerhet och för en god och stimulerande arbetsmiljö.

Vi har en ljus och fräsch mottagning med ombyggda lokaler och inredning! Våra värderingar är: • Du är viktig – din åsikt gör skillnad • Vi är nyfikna och modiga • Vi vill alltid bli bättre

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är diabetessjuksköterska med minst 2 års erfarenhet och minst 15 högskolepoäng i diabetesvård. Erfarenhet av mottagningsarbete och tekniska diabeteshjälpmedel är meriterande dvs, insulinpump, CGM och FGM.

Du är trygg i din yrkesroll, utgår från patientens behov och ser samarbete med patienter, kollegor och team som viktiga parametrar. Du är lyhörd, noggrann och positiv med känsla av ansvarstagande och med ett strukturerat arbetssätt med planering och organisering. Du kan arbeta både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Medicinskt Centrum driver ”Framtidens öppenvård” på Capio S:t Görans sjukhus – kom med och gör det tillsammans med oss!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 180406, vi gör urval och intervjuer kommer att ske löpande, så tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%, Måndag-fredag

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag/Vårdenhetschef, Tel:08-58702840

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25