Dietist sökes till Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2018-07-08   

Publicerades: 2018-06-15

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad dietist med intresse av att arbeta på ett akutsjukhus. Vi arbetar på kirurg-, medicin-, akutmedicin-, hjärt-, neurologi- och anestesikliniken.

Du kommer att vara anställd på medicinkliniken och arbeta inom både sluten och öppenvården. Det huvudsakliga arbetet är inom öppenvården där du framförallt kommer behandla patienter med endokrina sjukdomar, diabetes typ 1. Inom slutenvården kommer du ha ansvar för hjärtklinikens avdelningar. Arbetsuppgifterna består av nutritionsbedömning och kostbehandling till patienter individuellt. I tjänsten ingår även patientskolor, hjärtskola och sviktskola.

En av arbetsuppgifterna är att vara aktiv i vårt förbättringsarbete, då vi på Capio S:t Görans sjukhus arbetar enligt Lean.

 

Kvalifikationer

Leg dietist. Erfarenhet från akutsjukvård är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Som person är du stabil och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du har förmåga att ta egna initiativ, prioritera och hantera flera saker samtidigt. Vi ser att du är självgående, flexibel, har en god samarbetsförmåga och är strukturerad.

 

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare from 180903, startdatumet kan diskuteras. Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 180708.

 

Kontaktpersoner

Har du några frågor är du välkommen att kontakta:

Anneli Norevik, Paramedicinsk chef
Telefon: 08-5870 1528

Kristina Jensen, Leg dietist
Telefon: 08-5870 1597

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anneli Norevik, Paramedicinsk chef, Tel:08-5870 1528

Kristina Jensen. Leg Dietist, Tel:08-5870 1597

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.