Dietist till Capio Citykliniken Broby

Sista ansökningsdag: 2018-03-25   

Publicerades: 2018-02-15

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vi är ett glatt gäng bestående av 20 medarbetare som nu vill bli fler. Vårdcentralen ligger bra till med goda förbindelser med kollektivtrafik från Kristianstad och Hässleholm. Vi tar tillsammans hand om 6700 listade patienter och erbjuder våra patienter ett fullt vårdcentralsutbud och BVC. Vi har god kollegial samverkan och ett gott samarbete med kommunen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning 

Som dietist arbetar du med att ge nutritions-/kostbehandling till primärvårdspatienter med diagnos, sjukdom eller besvär där kosten har en central roll. Du har mottagning med bokade besök och telefontider, och vägleder patienter till lämpliga livsstilsförändringar utifrån individuella behov. I ditt arbete kommer du mestadels driva ditt arbete självständigt, men även samarbeta med andra yrkesgrupper på vårdcentralerna.

Denna dietistjänst delar vi mellan de olika Capio-enheterna i Nordöstra Skåne, dvs Hässleholm, Kristianstad och Broby. Fördelning mellan de olika klinikerna går att diskutera, beroende på din bostadsort och önskemål.

 

Kvalifikationer

Legitimerad dietist. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i primärvård.Du bör ha ett engagemang för uppdraget, god samarbetsförmåga och professionellt förhållningssätt.

Som person är du positiv, flexibel och strukturerad. Du har god förmåga att organisera och prioritera i ditt arbete. Vi eftersträvar god tillgänglighet, och beräknar att du träffar ca 8 patienter per arbetsdag. Besöken kan vara enskilda eller i grupp. Du har stor möjlighet att vara med och utveckla ditt arbete hos oss. Capio strävar efter att vara ledande inom primärvården.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar Capio alltid sex månaders provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Persson, Tel:0737078277

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Dietist
Capio Rehab Dalen
2019-04-30
Dietist till Capio S:t Görans sjukhus
Medicinkliniken
2019-04-28