Dietist till Capio S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2019-02-17   

Publicerades: 2019-01-28

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifter

Är du legitimerad dietist med intresse av att arbeta på ett akutsjukhus? Vi arbetar på kirurg- medicin- akutmedicin- hjärt- neurologi och anestesikliniken och söker nu en ny kollega för ett vikariat med start i april.

Du kommer att vara anställd på medicinkliniken och arbeta inom både sluten och öppenvården. Inom öppenvården kommer du huvudsakligen träffa patienter gastroenterologiska sjukdomar. Du kommer ansvara för en internmedicinsk avdelning som har inriktning gastroenterologi och lungmedicin, samt två akutmedicinska avdelningar. Arbetsuppgifterna består av nutritionsbedömning och kostbehandling till patienter individuellt. Patientskolor och utbildning för vårdpersonal kan vara aktuellt.

En av arbetsuppgifterna är att vara aktiv i vårt förbättringsarbete, då vi på Capio S:t Görans sjukhus arbetar enligt Lean.

Kvalifikationer

Vi söker dig om är legitimerad dietist. Har du erfarenhet från akutsjukvård är det meriterande. Som person är du stabil och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du har förmågan att ta egna initiativ, prioritera och hantera flera saker samtidigt. Vi ser att du är självgående, flexibel, har en god samarbetsförmåga samt är strukturerad.

Anställningsvillkor

Du arbetar 85-100% och tjänsten är ett vikariat 20190408 - 20190831. Det finns en stor möjlighet till förlängning.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 20190217. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid

Anställning t.o.m.: 2019-08-31

Sysselsättningsgrad: 85%-100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: 2019-04-08

Kontaktperson Capio

Anneli Norevik (Paramedicinsk chef), Tel:08-5870 15 28

Kristina Jensen (Leg. dietist), Tel:08-5870 15 97

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Dietist
Capio Rehab Dalen
2019-04-30
Dietist till Capio S:t Görans sjukhus
Medicinkliniken
2019-04-28