Dietist till Capio Vårdcentral Enköping (vikariat)

Sista ansökningsdag: 2017-12-01   

Publicerades: 2017-11-09

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är ett vikariat på minst 12 månader.

Sedvanliga dietistuppgifter inom primärvården så som förskrivning av näringsdrycker och patientkontakt. Du arbetar tätt med övriga yrkeskategorier och har möjlighet att utveckla verksamheten med patienten i fokus.

Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap

Legitimerad dietist, gärna med några års erfarenhet i yrket. Har du arbetat inom primärvården är detta meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, såsom initiativförmåga och att arbeta självständigt.

Förmågor och färdigheter

Självgående
Flexibel
Samarbetsförmåga
Serviceinriktad
Strukturerad

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 50-70%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Anne Widdas, Tel:072-888 01 11

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Dietist
Capio Rehab Dalen
2019-04-30
Dietist till Capio S:t Görans sjukhus
Medicinkliniken
2019-04-28