Dietist, vikariat

Sista ansökningsdag: 2018-04-15   

Publicerades: 2018-03-13

Om oss

Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/njurmedicin, gynekologi, kirurgi, medicin, ortopedi, psykiatri, urologi, ögon, ÖNH, sjukgymnastik, operationsenhet med tre salar och en vårdenhet med möjlighet till 5-dygnsvård. Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag. Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar, ligger till grund för vårt arbete. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat.

Beskrivning av tjänst

Om enheterna

På Njurmedicinska enheten arbetar erfarna specialistläkare, sjuksköterskor, kurator, dietist och medicinsk sekreterare. Vi tar årligen emot cirka 1100 patientbesök. På Dialysenheten behandlas cirka 55 patienter i dialys. Merparten av patienterna kommer hit för att få sin dialys, men vi har även en träningsavdelning för självdialys på enheten.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är legitimerad dietist till ett vikariat på ett år med eventuell förlängning, som vill vara med och utveckla sjukhuset i fortsatt positiv riktning. Vi arbetar utifrån ett patientfokuserat arbetssätt där vi värderar bra bemötande, flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter.

Som dietist hos oss kommer du att arbeta på Njurmedicinska enheten och Dialysenheten. Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken där du kommer att bli en del i det fortsatta utvecklingsarbetet.

Den huvudsakliga inriktningen för tjänsten är inom området njurmedicin, men det kan även bli aktuellt med andra inriktningar än nämnda.

I tjänsten ingår

  • mottagningsarbete, enskilt och i grupp
  • rådgivande funktion för dialyspatienter och anhöriga
  • stödfunktion i kostfrågor för vårdpersonal

Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet. Att du har ett professionellt, ödmjukt förhållningssätt ser vi som självklart.

Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Du ska trivas med att arbeta i en mindre arbetsgrupp, med andra yrkeskategorier och även andra specialistenheter inom sjukhuset.

Kvalifikationer

  • Legitimerad dietist. Erfarenhet från njurmedicin är meriterande.

Villkor

Tjänsten är på 70 %, ett vikariat på ett år med eventuell förlängning. Tillträde senast mitten juni 2018.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 70 %

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Juni 2018

Kontaktperson Capio

Agneta Svensson, enhetschef Dialys/Njurmed, CLN, Tel:031-657073

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Dietist
Capio Rehab Dalen
2019-04-30
Dietist till Capio S:t Görans sjukhus
Medicinkliniken
2019-04-28