Dietist

Sista ansökningsdag: 2018-02-15   

Publicerades: 2018-01-15

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken Helsingborg Söder är en klinik med mycket samlat under samma tak med 13600 listade patienter. En vårdcentral med diabetesmottagning, astma/KOL-sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, specialistläkare och ST-läkare. Här finns en familjecentral med barnmorskor, BVC-sjuksköterskor, öppen förskola samt socionom. Vi har även en specialistmottagning med gynekologi, ortopedi och hjärtmottagning.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Som dietist arbetar du med att ge nutritions/kostbehandling till primärvårdenspatienter med diagnos, sjukdom eller besvär där kosten har en central roll. Du har mottagning med bokade besök och telefontider, och vägleder patienter till lämpliga livsstilförändringar utifrån individuella behov. I ditt arbete kommer du mestadels driva ditt arbete självständigt, men även samarbeta med andra yrkesgrupper på vårdcentralerna.

Denna tjänst delar vi mellan de olika Capio-enheterna i nordvästra Skåne, dvs Helsingborg, Klippan, Båstad och Ängelholm. Placeringen är idag 1 dag/vecka i Ängelholm(för patienten från Capio Klippan och Ängelholm), och övriga dagar på Capio Citykliniken Söder i Helsingborg(för patienter från Capio Söder, Olympia och Mariastaden i Helsingborg). Denna fördelning går att diskutera, beroende på din bostadsort och önskemål.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom primärvård.

Du bör ha ett engagemang för uppdraget, god samarbetsförmåga och professionellt förhållningssätt. Som person är du positiv, flexibel och strukturerad. Du har god förmåga att organisera och prioritera i ditt arbete. Vi eftersträvar god tillgänglighet och beräknar att du träffar cirka 8 patienter per arbetsdag. Besöken kan vara enskilda eller i grupp. Du har stor möjlighet att vara med och utveckla ditt arbete hos oss. Capio strävar efter att vara ledande inom primärvården.

VillkorAnställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 180401

Kontaktperson Capio

Annica Johansson/ Camilla Lorentzon , Tel:076-860 50 74/ 070-779 63 30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Dietist
Capio Rehab Dalen
2019-04-30
Dietist till Capio S:t Görans sjukhus
Medicinkliniken
2019-04-28