Distriktssköterska eller leg. sjuksköterska - Capio Vårdcentral Slussen

Sista ansökningsdag: 2018-08-10   

Publicerades: 2018-07-20

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till oss på Slussens vårdcentral. Läs mer om oss:https://capio.se/narsjukvard/stockholm/slussen-vardcentral/ Hitta till oss: https://goo.gl/aCgGZX

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ny medarbetare då en av våra sjuksköterskor skall gå distriktssköterskeutbildningen. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning. En viktig roll är att ta emot de patienter som droppar in. Vi arbetar för att alla skall arbeta på toppen av sin kompetens och kunna växa. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och ser teamet som en viktig del. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Övrig information

Vikariat på 1år med ev. förlängning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 75%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Ulrika Olsson Jansen, Tel:070-937 41 84

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.