Distriktssköterska med ansvar för hemsjukvården Capio Vårdcentral Hagsätra

Sista ansökningsdag: 2018-12-05   

Publicerades: 2018-11-05

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Hagsätra är en trivsam och välfungerande vårdcentral i södra Stockholm. Vi som arbetar här är ett gott och glatt gäng som tillsammans tar hand om våra cirka 8 300 listade patienter. För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö och att våra medarbetare trivs på jobbet. Detta tycker vi speglas i att personalomsättningen är låg och att vi enbart har fast anställd personal – vi trivs här helt enkelt! Vår patientnöjdhet är dessutom hög och vi är övertygade om att detta går hand i hand. Vi arbetar strukturerat och patientcentrerat för att säkerställa bästa möjliga kvalitet för våra patienter och vi som jobbar här har stor samlad kunskap och lång erfarenhet av primärvården.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi behöver nu förstärka vår vårdcentral med en erfaren distriktssköterska.
Du kommer att träffa patienter i alla åldrar i ditt arbete med egen distriktssköterskemottagning och ha ett nära samarbete med läkare och övrig personal på vårdcentralen. Arbetet är till stor del självständigt, vilket innebär att du gör egna bedömningar och fattar egna beslut.

Utöver det kliniska arbetet kommer du dessutom att ha ansvar för vår hemsjukvård. Detta innebär att du ser till att den dagliga driften fungerar optimalt och är delaktig och drivande i utvecklingsarbetet. Rollen innebär bland annat arbete med planering, resursfördelning och att säkerställa att inskrivna patienter får rätt omhändertagande. Du är en sammanhållande länk i arbetsgruppen, bidrar till ett gott samarbete och ansvarar för att medarbetarna får adekvat kompetensutveckling i linje med verksamhetens mål. Du är väl insatt i verksamheten och arbetar för en hög patientsäkerhet och en god vård.

Tjänsten, som är på heltid, är inledningsvis en visstidsanställning på sex månader. För rätt person finns dock goda möjligheter till tillsvidareanställning därefter. Arbetstiden är förlagd till helgfria vardagar.

Kvalifikationer

För denna tjänst söker vi dig som är utbildad distriktssköterska. Du har gedigen erfarenhet av distriktssköterskearbete med egen mottagning och av hemsjukvård och därigenom en god förståelse för denna typ av verksamhet.

Om du tycker att denna tjänst låter intressant – tveka inte att söka! Vi är en stabil, kompetent personalgrupp med god sammanhållning som ser fram emot att få en ny arbetskamrat.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Susanne Blid, Tel:070-727 80 38

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sommarvik för sjuksköterska/distriktssköterska till Hemsjukvård
Capio Vårdcentral Högdalen
2019-08-31
Distriktssköterska alt. Leg. Sjuksköterska
Capio Novakliniken Veberöd
2019-06-27
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Curera
2019-05-31
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Curera
2019-05-15
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2019-05-05
Distriktssköterska till Hemsjukvården, Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-05-03
DSK/BVC-sköterska för sommarvikariat på Capio Vårdcentral Lundby
Capio Vårdcentral Lundby
2019-05-03
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Rågsved
2019-04-30
Distriktssköterska till Capio Citykliniken Klippan
Capio Citykliniken Klippan
2019-04-30