Distriktssköterska till Capio Novakliniken Borrby

Sista ansökningsdag: 2018-06-09   

Publicerades: 2018-05-11

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en distriktsjuksköterska för arbete på vårdcentralen. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård, men vi lägger stor vikt vid din personlighet och förmåga att se framåt. Du är objektiv och flexibel i ditt arbete och ser "nytänk" som ett måste i vardagen. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Kan diskuteras utefter dina behov och önskemål

Lön: Månadslön

Tillträde: efter ök.

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Distriktssköterska/sjuksköterska hemsjukvård
Capio Vårdcentral Högdalen
2018-12-31
Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Kungsholmen
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2018-11-30
Distriktssköterska till hemsjukvården i Årsta
Capio Vårdcentral Årsta
2018-11-30
Mottagnings-/distriktssköterska till Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2018-11-25
Distriktssköterska till Capio Läkarhus Torslanda
Capio Läkarhus Torslanda
2018-10-31
BVC-sjuksköterska till Capio Vårdcentral Liljeforstorg
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2018-10-28
BHV-sjuksköterska Capio HC Bomhus, Gävle
Capio Hälsocentral Bomhus
2018-10-26
Mottagnings-/distriktssköterska till Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2018-10-25