Distriktssköterska till Capio Läkarhus Angered

Sista ansökningsdag: 2018-01-31   

Publicerades: 2017-10-05

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Läkarhus Angered är en del av Capio Närsjukvård. Hos oss finns vårdcentral, BVC och rehabiliteringsmottagning. Vi bedriver vård som kännetecknas av hög kvalitet med bra service och gott bemötande till ca 8200 listade patienter. Till oss kommer patienter från många olika kulturer och vår arbetsgrupp är mångkulturell. För oss är det självklart att arbeta tillsammans mot gemensamma mål och att alltid sätta patienten i centrum. För att lyckas med detta är det viktigt att vårt team verkar i en god arbetsmiljö där kreativitet får ta plats.

Beskrivning av tjänst

I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för distriktssköterska på vårdcentral men visst arbete på mottagningen kan förekomma såsom triagearbete och telefonrådgivning. Du kommer att träffa patienter i alla åldrar i ditt arbete med egen mottagning på vårdcentralen. Arbetet är till stor del självständigt, vilket innebär att kunna göra medicinska bedömningar och fatta egna beslut. Tjänstens innehåll kommer att anpassas utifrån din erfarenhet och dina kunskapsområden.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med specialistutbildning som distriktssköterska och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom diabetes och/eller astma/KOL. Du är en positiv person som har lätt för att skapa goda och förtroendefulla relationer. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och har lätt för att samarbeta med alla yrkeskategorier. Du är ansvarsfull, noggrann och driftig med god känsla för service. Du har god förmåga att arbeta självständigt och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan som sker via vårt rekryteringssystem Varbi.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Louise Petterström, Tel:0735-58 63 14

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Distriktssköterska/sjuksköterska hemsjukvård
Capio Vårdcentral Högdalen
2018-12-31
Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Kungsholmen
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2018-11-30
Distriktssköterska till hemsjukvården i Årsta
Capio Vårdcentral Årsta
2018-11-30
Mottagnings-/distriktssköterska till Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2018-11-25
Distriktssköterska till Capio Läkarhus Torslanda
Capio Läkarhus Torslanda
2018-10-31
BVC-sjuksköterska till Capio Vårdcentral Liljeforstorg
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2018-10-28
BHV-sjuksköterska Capio HC Bomhus, Gävle
Capio Hälsocentral Bomhus
2018-10-26
Mottagnings-/distriktssköterska till Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2018-10-25
Distriktssköterska / mottagningssköterska
Capio Vårdcentral Ringen
2018-10-19