Distriktssköterska/Barnsjuksköterska till BVC

Sista ansökningsdag: 2019-02-28   

Publicerades: 2019-01-09

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Skogås ligger söder om Stockholm i Huddinge Kommun. Vi är en välfungerande enhet med ett 30-tal medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 13 200 listade patienter. Här finns goda buss- och pendeltågförbindelser vilket gör att det är lätt att ta sig till och från mottagningen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har som mål att arbeta familjecentrerat för att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Vi kan erbjuda dig ett självständigt och stimulerande arbete i vårt mångkulturella område. Dina arbetsuppgifter kommer att vara barnhälsovårdsuppgifter som mottagningsarbete, rådgivning, vaccinationer, hembesök samt föräldragrupper. Vår BVC ingår i Familjecentral som ligger i samma byggnad, samarbetet med dem är roligt och utvecklande, vi värnar om barnens hälsa och föräldraskapet. Vi är även HBTQ certifierade. BVC har också ett nära samarbete med vårdcentralen.

En av våra 3 BVC sköterskor går nu i pension och vi söker en kollega.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom alternativt distriktssköterska. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från BVC är meriterande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling. 

Vi ser gärna att du drivs av att vilja bidra till en god stämning på arbetsplatsen. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats där kvalitet och service prioriteras. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att söka. Vi ser fram emot att träffa dig!

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare/fast anställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 80

Lön: Månadslön

Tillträde: 2019-02-01

Kontaktperson Capio

Josefin Rödström, Tel:0708-13 42 08

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.