Distriktssköterska/erfaren leg. sjuksköterska Capio Hälsocentral Dragonen

Sista ansökningsdag: 2018-02-15   

Publicerades: 2018-01-15

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vi är en trivsam, välfungerande arbetsplats med engagerade medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang. Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring av verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet. Vi har drygt 18 000 listade och ca 50 anställda. Dragonen ligger centralt i Umeå i fina lokaler. Vi arbetar på uppdrag Hälsoval Västerbotten.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en distriktsjuksköterska för arbete på vårdcentralen. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: efter överenskommelse men senast 2017-04-01

Kontaktperson Capio

Katarina Hellberg, Tel:070-525 53 70

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Distriktssköterska/sjuksköterska till Capio Vårdcentral Vallby
Capio Vårdcentral Vallby
2018-06-23
Distriktssköterska/sjuksköterska hemsjukvård - Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2018-06-21
Distriktssköterska/sjuksköterska med diabeteskompetens
Capio Läkarhus Stenungsund
2018-06-16
Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Wasa
Capio Vårdcentral Wasa
2018-06-16
Distriktssköterska till Capio Novakliniken Borrby
Capio Novakliniken Borrby
2018-06-09
Distriktssköterska/sjuksköterska hemsjukvård
Capio Vårdcentral Högdalen
2018-05-31
Distriktssköterska till Capio Citykliniken Helsingborg Söder
Capio Citykliniken Helsingborg Söder
2018-05-28
Distriktssköterska/BVC-sjuksköterska till Capio Husläkarna Kungsbacka
Capio Husläkarna Kungsbacka
2018-05-27
Distriktssköterskor till vårdcentraler i sydöstra Skåne
Capio Närsjukvård Region Syd Öst
2018-05-27