Distriktssköterska/sjuksköterska hemsjukvård - Capio Vårdcentral Farsta

Sista ansökningsdag: 2018-06-21   

Publicerades: 2018-04-27

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Farsta är en stor vårdcentral belägen i ljusa fina lokaler. Vi finns centralt i Farsta Centrum med närhet till buss, tunnelbana, restauranger och affärer. På vårdcentralen finns bland annat sedvanlig läkarmottagning med drop-in dagligen, sköterskemottagning, hemsjukvård och ett stort psykosocialt team. Vi har även en rehabenhet med sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister och kiropraktorer knuta till verksamheten.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu distriktsjuksköterska/sjuksköterska till hemsjukvården i Farsta.

Som sköterska i hemsjukvården i Farsta arbetar du bland annat med hembesök, patientansvar, vaccination och vårdplanering. Du är även delaktig som kontaktperson gentemot den kommunala äldreomsorgen. Vi ser gärna att du har erfarenhet och/eller intresse av ledarskap.

Du drivs av att se människor växa. Du har lätt för att se möjligheter hos andra människor och trivs med att kommunicera och motivera. Du arbetar måndag till fredag och har möjlighet till utveckling och viss utbildning. Du kommer till en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar, tydliga mål och där kvalitet och service prioriteras. Du är delaktig i vårdcentralens utveckling med huvudfokus på hemsjukvården. 

Capio bygger internt på framtida ledare så för rätt person finns goda möjligheter till utveckling och utbildning för framtida tyngre ledaruppdrag. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska/sjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta inom hemsjukvård. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet. Du är ansvarstagande, kan se helheten och har en god organisatorisk förmåga. Du gillar utmaningar och vill medverka till att skapa den bästa arbetsplatsen i Stockholms primärvård.

Viktiga egenskaper för uppdraget är bland annat personlig mognad, flexibilitet, stabilitet, samarbetsförmåga, muntlig kommunikation, ledarskapsförmåga, mod att vara rak och tydlig samt problemlösningsförmåga.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sara Shoshtari, Tel:072-968 87 97

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sommarvik för sjuksköterska/distriktssköterska till Hemsjukvård
Capio Vårdcentral Högdalen
2019-08-31
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2019-05-05
Distriktssköterska till Capio Citykliniken Klippan
Capio Citykliniken Klippan
2019-04-30
Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-04-18
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Hagsätra
2019-04-18
Distriktsköterska/Mottagningssköterska
Capio Vårdcentral Enköping
2019-04-12
Distriktssköterska till Capio Citykliniken Landskrona
Capio Citykliniken Landskrona
2019-04-07
Distriktssköterska/mottagningssköterska
Capio Vårdcentral Enköping
2019-04-05
Diabetes Dsk/ Ssk
Capio Vårdcentral Vallby
2019-04-05
BHV-sköterska med möjlighet att jobba på vårdcentralen
Capio Citykliniken Bunkeflo/Hyllie
2019-03-31
Distriktssköterska / BVC- Sjuksköterska
Capio Läkarhus Angered
2019-03-31
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Amhult
2019-03-31
Distriktssköterska / sjuksköterska
Capio Vårdcentral Vallby
2019-03-28
Distriktssköterska / sjuksköterska
Capio Citykliniken Ängelholm
2019-03-22