Distriktssköterskor/Sjuksköterskor till Capio Go

Sista ansökningsdag: 2019-02-10   

Publicerades: 2019-01-09

Beskrivning av tjänst

Om oss

Capio Go är ett bolag inom Capio-koncernen som utvecklar och erbjuder digitala vårdtjänster i nära samarbete med Capios andra verksamheter.

Capio Go erbjuder vård digitalt när det är möjligt, fysiskt när det behövs och prisades med utmärkelsen Guldskalpellen 2018 för det innovativa arbetet med digifysiska vårdtjänster. 

Vi ska nu starta upp med sjuksköterkor i vår digitala mottagning där patienter kan göra sitt besök online.

Beskrivning av tjänst

Med Capio Go kan patienter få medicinsk bedömning, råd och recept där de är vid ett 30-tal sökorsaker. Den digitala vårdmottagningen kompletterar Capios cirka 90 vårdcentraler i Sverige och bidrar till ökad tillgänglighet och service för patienterna. 

Som sjuksköterska i vår tjänst kommer du att arbeta med rådgivning, triagering och är med och utvecklar vår verksamhet. 

Du har möjlighet att arbeta varifrån du vill då arbetet sker digitalt.  

Kvalifikationer
 

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska/sjuksköterska och har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, flexibilitet samt ha en god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga.Som person är du positiv och du trivs i förändring samt har ett engagemang i utvecklingen av digital vård.

God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska.

 

Övrig information

Du kan välja att arbeta hos oss i varierande omfattning, en tjänst på Capio Go kan kombineras med annan tjänst inom Capio eller annat arbete. Målet är dock att starta redan i februari med bemanning 8-17 mån-fre och då vill vi initialt ha med oss några sjuksköterkor som kan arbeta minst 8h/vecka.

Det finns flera anställningsformer, beroende på dina önskemål om omfattning av arbetet hos oss.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Enl. överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Meurling Verksamhetschef, Tel:Tel 073-388 49 59, cecilia.meurling@capio.se,

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.