Enhetschef

Sista ansökningsdag: 2018-07-22   

Publicerades: 2018-06-26

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en bred kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om patienternas trygghet. Att stärka våra patienters självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss under vistelsen här. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och vårt mål är att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 100 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker nu en engagerad, närvarande och lösningsorienterad enhetschef till vår ortopediska operationsavdelning/mottagning.

Dina medarbetare är leg sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor inom operation/anestesi/IVA, operationskoordinatorer och undersköterskor.

Dagliga och närvarande kontakter och samarbete krävs med ortopeder, läkar- och enhetschefer.

Du ska vara positiv till förändring, mod att ta snabba beslut och ha god organisationsförmåga, samt vara en bra kommunikatör, med rak och tydlig inriktning.

Enhetschefen är underställd VD och ingår i klinikens ledningsgrupp.

Arbetsuppgifter

I rollen som chef kommer du ha yttersta ansvaret för medarbetarna på din enhet.

Din roll är att leda och fördela arbetet samt planera och följa upp insatser på daglig basis och att medarbetarna utvecklas och får förutsättningar och stöd för att fullgöra sina arbetsuppgifter

Du är ansvarig för avdelningens kvalitetsarbete, flödesprocesser och har budgetansvar.

Till din hjälp och stöd finns engagerade VD, medicinsk ansvarig läkare, ekonomi- och HR Controller.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du är vidareutbildad inom operation/anestesi eller med erfarenheter från denna typ av verksamhet. Personlig lämplighet är av stor vikt och så även ledarskapserfarenhet.  

Som person är du analytisk, stabil, och flexibel. Du brinner för dina medarbetare och för gott omhändertagande av våra kunder.VillkorAnställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Susann Eskerin, HR Controller, Tel:010-2007343

Susanne Aspehall-Malm, VD, Tel:073-1435797

Facklig företrädare

Charlotte Karlsson, Kommunal, Tel:035-131345 Mobil: 010-4429604, 070-2652374

info.halland@vardforbundet.se, Tel:Företrädare för Vårdförbundet

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.