Enhetschef

Sista ansökningsdag: 2018-02-18   

Publicerades: 2018-01-18

Om oss

Capio Medocular, grundat 1986, är ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eslöv, Jönköping och Uppsala samt samarbetsfilialer i Örebro , Falun och Sundsvall. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrskirurgi och synfelskirurgi.

Globen Ögonklinik bildades 1995 och utför över 50 000 patientbesök varje år. Vi har för närvarande 10 verksamma ögonspecialister och 5 ortoptister och totalt har bolaget ca 50 medarbetare. Sedan starten har vi levererat högkvalitativ ögonsjukvård via vårt avtal med Stockholms läns landsting och nu ingår vi i det fria vårdvalet Förutom vår stora mottagningsverksamhet så utför vi även gråstarroperationer, synfelsbehandlingar och polikliniska operationer vilket innebär att vi genomför närmare 6 000 operationer årligen. Vi är ISO certifierade för både kvalitet och miljö och är numera en del av Capio Medocular.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi kan nu erbjuda dig som är ögonsjuksköterska/ortoptist ett intressant och utvecklande arbete som enhetschef på vår klinik i Skärholmen centrum. Kliniken är en av fyra ögonklinker i Stockholm som drivs i Capios regi. Vi håller öppet måndag t.o.m. fredag dagtid och bedriver då sedvanlig mottagningsverksamhet samt utför polikliniska operationer på uppdrag av landstinget. Kliniken är alltid bemannade med specialistläkare inom ögonsjukvård. Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du personalansvar och leder den dagliga verksamheten. Du har schemalagd tid för såväl kliniskt som administrativt arbete. Det kliniska arbetet utgörs av de för ögonsjuksköterskan/ortoptisten sedvanliga arbetsuppgifter relaterade till mottagningsarbete.Kvalifikationer

Du är ögonsjuksköterska eller ortoptist med några års erfarenhet, gärna också med tidigare erfarenhet av att arbeta i ledande befattning. 

Som person är du engagerad, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du drivs av att  kontinuerligt utveckla verksamheten i syfte att ge varje enskild patient bästa tänkbara vård och bemötande utifrån behov. Vi kommer att lägga stor vikt vid din sociala och empatiska förmåga.

Villkor

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och du får en privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Parkeringsplats ordnas om så önskas.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Daniel Magnusson, Tf. Verksamhetschef, Tel:0768-953725

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.