Erfaren marknadskoordinator till engagerat team

Sista ansökningsdag: 2018-10-07   

Publicerades: 2018-09-04

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Efter att under året ha förvärvat nya verksamheter och dessutom tagit ett rejält kliv in i digitaliseringen har vi på Capio Närsjukvård många spännande projekt på gång. För att kunna ta oss till nästa nivå vill vi nu förstärka vårt marknadsteam med en erfaren marknadskoordinator.

  • Trivs du med att arbeta i team?
  • Är du serviceinriktad?
  • Har du bred erfarenhet inom marknad/kommunikation och ett stort intresse för digital marknadsföring?

Om svaret på dessa frågor är ja och du dessutom har tidigare erfarenheter som matchar det vi söker - då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten

Din huvudsakliga uppgift i rollen som marknadskoordinator är att tillsammans med dina kollegor stötta företagets enheter i kommunikations- och marknadsfrågor. Du blir en del av ett team bestående av sex engagerade kommunikatörer – alla med sin spetskompetens och särskilda bakgrund inom området. Vi håller till i moderna lokaler vid Lilla Bommen, mitt i centrala Göteborg, tillsammans med företagets övriga stödfunktioner.

I din vardag kommer du att arbeta brett med bland annat administration av webb, trycksaksproduktion, annonsproduktion, arbete med sociala medier, framtagning av eventmaterial, content m.m. Du kommer utöver detta att ha ett övergripande ansvar för en av våra regioner där du fungerar som strategiskt stöd åt regionchef och verksamhetschefer och är med i planering, genomförande och uppföljning av lokala marknadsföringsinsatser och projekt. Du samarbetar även med övriga kollegor på marknadsavdelningen och externa reklambyråer i nationella projekt och marknadsföringsinsatser.

Vi planerar att öka vårt fokus på sociala medier framöver och du kommer att bli en viktig del i detta arbete. Du kommer dels att få möjlighet att vara med och definiera, utveckla och implementera vår strategi och dessutom vara med i framtagandet av innehåll tillsammans med dina kollegor. 

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som marknadskoordinator eller liknande. Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation i bagaget. Du har bred kompetens inom området och har arbetat med allt från trycksaksproduktion till webb. Du har ett stort intresse för arbete med sociala medier och erfarenhet av arbete med content och digital marknadsföring.

Du har goda kunskaper och dokumenterad erfarenhet av Adobe Creative Suite, framförallt Photoshop och Indesign, och är van att arbeta i CMS-system. Det är meriterande om du har erfarenhet av marketing automation då detta är något vi kommer att implementera inom kort.

Vi tror att du är en prestigelös person som gillar att arbeta i team. Du trivs med att jobba i en supporterande roll, är noggrann och strukturerad i ditt arbete, har en hög servicemedvetenhet och ett professionellt förhållningssätt. För rätt person är detta en riktigt intressant och spännande roll.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kalle Sandberg, rekryteringsansvarig, Tel:076-631 39 06

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.