Sjuksköterska till vår leversviktsmottagning

Sista ansökningsdag: 2019-01-13   

Publicerades: 2018-12-13

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Om tjänsten

Vi söker nu en sjuksköterska till vår leversviktsmottagning då vår kollega går på föräldraledighet. Du kommer ha en rotationstjänst vilket innebär att 50% är förlagd på leversviktsmottagningen på Medicinskt Centrum och 50% på vår slutenvårdsavdelning på avdelning 20. Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid i ett års tid med start 2019-05-01 med eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning

På avdelning 20 kommer du att arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Vi jobbar tvärprofessionellt med sjukskörskor, undersköterskor, läkare, dietister, kuratorer och paramedicinska yrkeskategorier. Där har du stora möjligheter att utvecklas och bredda din kompetens inom flera områden med hjälp av vår kompetensmodell. Avdelningsarbetet ingår i St Görans poängmodell och innebär rotationsarbete dvs dag- och kvällstjänstgöring och en av fyra helger. 

På Medicinskt Centrum utvecklas framtidens öppenvård, vilket betyder att fokus kring nytänkande är central; dels inom digitaliseringen (bl a 1177) som sker i sjukvården för att öka tillgängligheten för våra patienter, och dels förändrade arbetssätt för optimering av våra flöden.

Flödet för gastroenterologi på Medicinskt Centrum har två sjuksköterskeledda mottagningar, en IBD-mottagning och en leversviktsmottagning[C1] . Som sjuksköterska inom gastroflödet har du mottagningsbesök för leversviktspatienter. Tillsammans med flödesansvarig läkare kommer du att optimera behandlingen för patienter med portal hypertension/esophagusvaricer, ascites och encefalopathi. Du kommer även att ha individanpassade motivations- och informationssamtal samt telefonrådgivning och ärenden i 1177.

Utformningen är gjord med tanke på att patienterna ska få en bättre kontinuitet genom att de träffar samma sjuksköterska såväl på mottagningen som när de vårdas på avdelningen. Tjänsten innebär därmed att utveckla och optimera vården för patienter med leversvikt, vilket är utmanande, roligt och stimulerande.

Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning samt delaktighet i avdelningens fortlöpande utvecklingsarbete. Vi har ett lärande arbetsklimat.   

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som sjuksköterska inom gastroenterologi och/eller är specialistsjuksköterska inom gastro-/medicinflöde.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som patientfokus, god samarbetsförmåga och drivande i utvecklingen där vård av hög kvalitet är en självklarhet. För att trivas hos oss värdesätter du teamarbete men du trivs även med självständigt arbete där du fattar egna beslut. Vill du vara med att skapa ett gott arbetsklimat och fortsätta bygga upp vår nya mottagning så är du välkommen med din ansökan.

Ansökan

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer vilket innebär att rekryteringen kan komma att bli klar innan sista ansökningsdag. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt så kan vi berätta mera om oss.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: 1 maj 2019

Kontaktperson Capio

Kerstin Glockner, Tel:08-5870 3074

Jessica Ankerhag, Tel:08-5870 2840

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25
Sjuksköterska till avd 20/21B
Medicinkliniken
2019-04-21
Gastrosjuksköterska - Vill du bli en del av framtidens öppenvård?
Medicinkliniken
2019-04-21
Omvårdnadsledande sjuksköterska på akutvårdsavdelning, AVA 37
Akutkliniken
2019-04-21