Erfarna undersköterskor sökes till MAVA

Sista ansökningsdag: 2018-05-06   

Publicerades: 2018-03-20

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker utbildade undersköterskor med erfarenhet av akutsjukvård till MAVA. MAVA är en medicinsk akutvårdsavdelning för patienter med förväntad kort vårdtid. MAVA består av tre flöden: MAVA-flödet, BSE-flödet (bröstsmärteenheten) samt IMA (intermediärvårdsavdelning)

På avdelningen finns möjlighet till kontinuerlig hjärtövervakning. De vanligaste inläggningsorsakerna är hjärtobservation, arytmier, infektioner, andningsbesvär, intoxikationer, diabetes mm.

På bröstsmärteenheten (BSE) vårdas patienter med viss misstanke om hjärtinfarkt. Här har vi möjlighet att utföra arbets-EKG på avdelningen vilket undersköterskorna är delaktiga i. På vår intermediärvårdssal (IMA) vårdas patienter med behov av kontinuerlig övervakning. Patienterna tas in akut, framför allt från akutmottagningen men även från andra vårdavdelningar och från intensivvårdsavdelningen (IVA).

För att få variation och bred medicinsk kompetensutveckling roterar du som undersköterska mellan våra tre flöden. Som person är du positiv och ser möjligheter att utvecklas i vår verksamhet och i vårt ständiga förbättringsarbete. D med att arbeta med patienten i fokus och i team med andra professioner.

Kvalifikationer
Vi söker utbildade undersköterskor med intresse för och erfarenhet av akutsjukvård.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan till oss. 

 

 
 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Provanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catrin Bergler/ Vårdenhetschef, Tel:08-5870 3033, catrin.bergler@capiostgoran.se

Charlotta Paulsson/Vårdenhetschef, Tel:08-58702997, charlotta.paulsson@capiostgoran.se

Facklig företrädare

Linda Olstrand/Kommunal, Tel:08-5870 1050

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
BMA/ Undersköterska/ Sköterska
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-12
Undersköterska lab och mottagning i sommar
Capio Novakliniken Tomelilla
2019-04-30
SOMMAR: Undersköterska lab och mottagning
Capio Novakliniken Gärsnäs
2019-04-19
Undersköterska
Capio Citykliniken Ronneby
2019-04-15
Undersköterska vikarie
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2019-04-12
Är du undersköterska och vill bli en del av vårt team?
Capio Geriatrik
2019-04-12
Undersköterska
Capio Vårdcentral Orust
2019-04-11