Farmaceut ASIH

Sista ansökningsdag: 2019-04-06   

Publicerades: 2019-03-06

Beskrivning av tjänst

Vill du få en inblick i hur det är att jobba inom vården, som farmaceut?

Nu finns chansen till detta om du kommer till oss på ASIH Dalen i sommar!

Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie. Du som är inne på ditt sista år av utbildningen är också välkommen att söka.

Tjänsten innebär att du arbetar tillsammans i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och paramedicinsk personal.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att iordningställa och beställa läkemedel i slutenvårdsdos. Dosettdelning och ansvar för läkemedelsrummet gällande hållbarhet samt beställning av läkemedel. Du kommer ha en stöttande funktion för övriga teammedlemmar, vad det gäller läkemedelsfrågor, där du kommer att få tillämpa dina farmaceutiska kunskaper på olika sätt.

Vi ser att du är en stresstålig, ansvarsfull och driven person, som har goda kommunikations och sammarbetsförmågor.

Vill du veta mer, tveka inte att höra av dig, vår farmaceut Hawrin svarar gärna på frågor.

Kontakta henne på tel.nr. 08-120 65 443 eller hawrin.hussein@Capio.se

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Eva Hausmann, Tel:08-684 33820

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.