Förvaltningsledare av vårdnära system

Sista ansökningsdag: 2019-02-10   

Publicerades: 2019-01-08

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Uppdraget

De närmaste åren står Capio S:t Görans sjukhus inför ett spännande utvecklings- och förändringsarbete av vårdnära system, med en ökad förändringstakt av ny och befintlig funktionalitet. Som förvaltningsledare kommer du att ha en sjukhusövergripande roll i nära samarbete med chefläkare för vårdnära system, IT- förvaltning samt verksamheten. I ditt uppdrag ingår att leda den verksamhetsnära förvaltningen av vårdnära system, bistå och driva utvecklingsprojekt samt omvärldsbevaka utveckling inom e-hälsa.

Arbetsuppgifter

Som förvaltningsledare kommer du att ingå i sjukhusets Utvecklingsgrupp.

I din roll kommer du att arbeta sjukhusövergripande med verksamhetsnära utveckling och förvaltning av vårdnära system med fokus på vårt journalsystem Cosmic, men även andra förekommande system. Du kommer att koordinera och leda gruppen av lokala verksamhetsförvaltare där ni gemensamt förvaltar, utvecklar och förbättrar funktionalitet och arbetssätt. Vid införande av ny funktionalitet eller uppgradering av befintlig ingår även att genomföra tester i samverkan med IT och verksamhet. Du säkerställer att rutiner och riktlinjer finns samt att de är kommunicerade. Du kommer även att leda analytiskt arbete så som utredningar, förstudier och riskanalyser samt förberedande av ärenden för beslut.  

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen gärna inom hälso- och sjukvård, IT eller motsvarande. Du har en god förståelse för vårdens processer och vårdsystem samt en hög digital kompetens. Då du kommer att leda grupper på olika nivåer ser vi att du har tidigare erfarenhet av projektledning och systematiskt förbättringsarbete. Du har en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift och behärskar svenska mycket väl. Om du har utbildning inom medicinsk informatik samt erfarenheter av journalsystemet Cosmic eller annat journalsystem ses det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Karin Svärdsudd, Enhetschef Utvecklingsgruppen, Tel:08-5870 2059

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.