Fysioterapeut Capio Rehab Stenungsund

Sista ansökningsdag: 2018-03-14   

Publicerades: 2018-02-14

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Rehab Stenungsund är en del av Capio Närsjukvård och ingår i Västra Götalandsregionens Vårdval Rehab. Vår mottagning ligger i hjärtat av Stenungsund med utsikt över havet. Vi finns i samma lokaler som vårdcentralen och har ett nära samarbete med läkarna och övrig personal vilket gynnar både patienter och medarbetare.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med havet som närmsta granne i vårt härliga rehabteam? Tveka i så fall inte att söka tjänsten som fysioterapeut hos oss på Capio rehab Stenungsund.  

På vår mottagning arbetar åtta fysioterapeuter och tre arbetsterapeuter. Vi växer och behöver därför förstärka vårt team med ytterligare en leg. fysioterapeut.

Vi arbetar i team i nära samarbete med vårdcentralen. Behandling på rätt vårdnivå, genom snabba insatser, förkortar behandlingstiden för våra patienten.

Vi samarbetar även med Capio Företagshälsovård i Stenungsund.

Som medarbetare hos oss vill vi att du ska känna att du och din kompetens är viktig. Vi erbjuder dig en stimulerande och positiv arbetsplats som präglas av gott samarbete och där du ges goda möjligheter att kunna påverka såväl din egen utveckling, arbetsplatsens utveckling som utvecklingen av primärvården.

 

Efterfrågad erfarenhet, utbildning och kunskap

Du är legitimerad fysioterapeut. Meriterande är vana av arbete som fysioterapeut inom primärvård samt utbildningar inom OMT/OMI/MDT och akupunktur.

Vi ser gärna att du har ett intresse för, eller erfarenhet av, att arbeta med företagshälsovård då det finns goda möjligheter att arbeta och utvecklas inom detta område.

Du är ansvarsfull och driftig, med ett positivt förhållningssätt. Du sprider arbetsglädje och engagemang. Vi ser positivt på intresse av att vilja utveckla och tänka nyskapande. Du har god förmåga att samarbeta likväl som att arbeta självständigt under eget ansvar. Att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt är en förutsättning.

Våra värdeord omtanke, gott bemötande, respekt och kunskap stämmer väl överens med dina egna värderingar.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: 1 maj 2018 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Viktor Persson, Viktor.Persson@capio.se, Tel:0732-48 24 70

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Gårda
2019-05-31
Fysioterapeut specialist inom området Idrottsmedicin/Ortopedi och OMT
Capio Artro Clinic AB
2019-05-31
Capio Söker Fysioterapeut till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-30
Leg. fysioterapeut till vår Smärtklinik
Smärtkliniken
2019-05-05
Specialistutbildad fysioterapeut till smärta och utmattning
Capio Psykiatri
2019-05-05
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-04
Fysioterapeut/sjukgymnast 100%, Veberöd med viss del i Sjöbo
Capio Novakliniken Veberöd
2019-04-30