Fysioterapeut till Capio Läkarhus Lysekil

Sista ansökningsdag: 2018-02-28   

Publicerades: 2017-12-07

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Rehab Lysekil är en del av Capio Närsjukvård och ingår i Västra Götalandsregionens Vårdval Rehab. Mottagningen ligger i anslutning till vårdcentralen Capio Läkarhus Lysekil, vilket möjliggör ett nära samarbete med vårdcentralens personal. För oss är det självklart att arbeta tillsammans mot gemensamma mål och att alltid sätta patienten i centrum. För att lyckas med detta är det viktigt att vårt team verkar i en god arbetsmiljö där kreativitet får ta plats.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är fysioterapeut/sjukgymnast för arbete på vår mottagning. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut/sjukgymnast i primärvården. Arbetet innebär bl. a. mottagningsverksamhet, vilket består av självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du är leg. fysioterapeut/sjukgymnast, helst med primärvårdserfarenhet. Meriterande är vidareutbildning inom McKenzie, akupunktur eller neurologi (15 hp). Om du har arbetat med olika typer av patientskolor (t ex sömnskola, KOL-skola) är detta ett plus. Du är ansvarsfull och driftig med ett positivt förhållningssätt. Du har lätt att inge förtroende och att inspirera andra människor. Vi söker dig som är serviceinriktad, kan prioritera dina arbetsuppgifter och har en god samarbetsförmåga.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 1 mars eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Susanne Törnblom, Tel:0769-46 30 60

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Husläkarna Vallda
Capio Husläkarna Vallda
2018-11-16
Capio Söker Fysioterapeut till Öppenvårdsmottagning
Capio centrum för smärta och utmattning
2018-11-16
Fysioterapeut Capio Rehab Lina Hage
Capio Rehab Lina Hage
2018-11-15
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Vårdcentral Hovshaga
Capio Vårdcentral Hovshaga
2018-11-04
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Rehab Angered
Capio Rehab Angered
2018-10-31
Är du framtidens fysioterapeut / sjukgymnast?
Capio Rehab Lina Hage
2018-10-31
Fysioterapeut
Capio Ortopediska Huset AB
2018-10-31
Fysioterapeut/sjukgymnast med enhetsansvar
Capio Rehab Almö
2018-10-26