Fysioterapeut till Capio Vårdcentral Hovshaga (vikariat)

Sista ansökningsdag: 2017-12-20   

Publicerades: 2017-12-04

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Vi är omkring 25 engagerade personer som arbetar på en av Växjös största vårdcentraler. För närvarande har vi två heltidsanställda sjukgymnaster varav en nu skall gå på föräldraledighet.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av rehabilitering inom primärvården och arbete i team. Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss är du efter triagering oftast första instans för patienter med besvär från rörelse-/stödjeorganen. Inflödet hanteras delvis genom planerat mottagningsarbete och delvis genom ett drop-in-baserat arbetssätt. Rehabilitering sker individuellt och/eller i grupp, där en aktiv behandling är första prioritet. Patientunderlaget är varierat vilket möjliggör ett stimulerande och utvecklande arbete för rätt person.

Arbetet är omväxlande och innebär ett stort egenansvar där du har stora möjligheter att påverka din roll.

Tjänsten är ett vikariat under perioden 2018-02-19 - 2018-08-31.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård. Kunskap inom journalsystemet Cambi Cosmic är meriterande. Vi ser gärna att du är en driven och positiv person med hög servicekänsla. Ett bra bemötande är en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2018-02-19 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sverre Sjögren, verksamhetschef, Tel:070-675 76 64

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Gårda
2019-05-31
Fysioterapeut specialist inom området Idrottsmedicin/Ortopedi och OMT
Capio Artro Clinic AB
2019-05-31
Capio Söker Fysioterapeut till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-30
Leg. fysioterapeut till vår Smärtklinik
Smärtkliniken
2019-05-05
Specialistutbildad fysioterapeut till smärta och utmattning
Capio Psykiatri
2019-05-05
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-04
Fysioterapeut/sjukgymnast 100%, Veberöd med viss del i Sjöbo
Capio Novakliniken Veberöd
2019-04-30