Gipstekniker/gipskunnig undersköterska till Ortopedmottagningen

Sista ansökningsdag: 2018-11-25   

Publicerades: 2018-10-29

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är gipstekniker/ortopedtekniker alternativt gipskunnig undersköterska för arbete hos oss på Ortopedmottagningen på Capio S:t Görans Sjukhus.

Arbetsbeskrivning

Som gipstekniker på Ortopedmottagningen kommer du att hantera och lägga gips samt ortoser vid ortopediska åkommor och frakturer. Du bevakar nyheter och utveckling inom området och håller övriga på mottagningen uppdaterade. I ditt arbete innebär också arbete på ortopedmottagning med mottagningsverksamhet inom ortopedi. Du handleder övriga kollegor på Ortopedmottagningen i att hantera exempelvis avgipsning samt hur man sätter på ortoser.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt gärna gipstekniker eller ortopedtekniker. Gipskunnig undersköterska med lång erfarenhet av ortopedi är även välkommen att söka.

Du har tidigare erfarenhet av akut ortopedi, gipsteknik samt hanteringsförfarande gällande ortoser. Du är van vid sårhantering och omläggningar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystem Cambio Cosmic, men det är inte något krav.

Vi önskar att Du även är intresserad av att arbeta inom mottagningsverksamhet och också hanterar sedvanliga undersköterskeuppgifter på mottagning. 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänta därmed inte med att skicka in din intresseanmälan. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 80 %

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna under januari 2019.

Kontaktperson Capio

Veronica Ringsäter, Tel:08-58701334

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.