Heldygnsvård för hemlösa söker underläkare för sommarvikariat 2019

Sista ansökningsdag: 2019-03-18   

Publicerades: 2019-02-18

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Är du underläkare och intresserad av att arbeta med hemlösa i sommar?

Capio Maria heldygnsvård är en nystartad verksamhet sedan september 2018. Vi söker nu en underläkare som är intresserad av att arbeta hos oss i sommar. 

Avdelningen är avsedd för hemlösa med somatisk sjukdom och komplexa vårdbehov som inte är i behov av specialiserad sjukhusvård. Till oss kommer patienter via remiss för sina somatiska besvär, ofta i kombination med psykisk sjukdom och/eller beroende. Avdelningen erbjuder ett kvalificerat medicinskt omhändertagande, omvårdnad och rehabilitering och har 10 vårdplatser varav en är en palliativ vårdplats.

Kvalifikationer: Läkarexamen. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller intresse av att arbeta med människor i utsatta situationer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor; Sommarvikariat. Tjänstgöring dagtid måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse.Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Madeleine Ask, Tel:08-598 341 74

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Underläkare
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-04-20
Legitimerad läkare/ST-läkare Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-04-14
Legitimerad läkare
Capio Vårdcentral Gubbängen
2019-03-26