Hjärtintensiven söker undersköterska som vill arbeta mestadels natt

Sista ansökningsdag: 2018-10-15   

Publicerades: 2018-09-28

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag med tillgång till ett gratis gym på sjukhusområdet. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via sjukhusets avtal med Benify.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är undersköterska och som mestadels vill jobba natt på vår Hjärtklinik!

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker en undersköterska med minst 3 års erfarenhet av hjärtsjukvård, helst HIA-vård, som vill arbeta mestadels natt på Hjärtintensiven/HIA.

HIA har totalt 10 vårdplatser, varav 2 vårdplatser för HIA1 patienter med möjlighet till invasiv tryckövervakning och NIV-behandling.

Här bedrivs högspecialiserad hjärtsjukvård av i första hand kranskärlsjuka patienter. I anslutning till avdelningen finns Angio/PCI-lab och EKO verksamhet.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete med högspecialiserad kardiologisk vård! Vi arbetar i multiprofessionella team, där patienten är i fokus.

HIA har bra arbetsmiljö, högkompetenta medarbetare och mycket god vårdkvalitet.

Som undersköterska på Hjärtintensiven, har du ett viktigt ansvar att tillsammans med sjuksköterskan som arbetsledare, ta hand om allvarligt sjuka hjärtpatienter.  

Vi lägger önskeschema, tillämpar ett mycket förmånligt poängavtal som innebär högre ersättning och arbetstidsförkortning vid nattarbete.

Arbetsuppgifter

Undersköterskan ansvarar tillsammans med teamet för omvårdnad av patienterna på avdelningen. Förberedelser för undersökningar ex kranskärlsröntgen och pacemakeroperation, provtagning och kontroll av vitalparametrar ingår i arbetsuppgifterna.

Utbildning i HLR regelbundet, delegering ges i blodprovstagning och urinkatetersättning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med minst tre års erfarenhet av AKUT hjärtsjukvård, gärna HIA-vård.

Vi bedriver avancerad sjukvård av de sjukaste hjärtpatienterna, detta gör att vi ställer krav på tidigare erfarenhet från arbete inom akut hjärtsjukvård.

Du tycker om att arbeta i team, är trygg i din roll och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot arbetskamrater. Genom bra kommunikation, samarbete och hög kompetens är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Anställningens omfattning

Tillsvidare. Hel- eller deltid, mestadels natt i S:t Görans poängmodell alternativt fast schema med nattillägg

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 50-100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Jynge/Vårdenhetschef, Tel:08-5870 2858

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterskor sökes till ny palliativ klinik i Sollentuna
Capio Palliativ vård
2019-06-01
BMA/ Undersköterska/ Sköterska
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-12
Undersköterska sommarvikariat
Capio Vårdcentral Hovshaga
2019-05-11
Samordnare till Fysiologiska kliniken
Fysiologiska kliniken
2019-05-05
Capio Ätstörningscenter söker Undersköterskor
Capio Psykiatri
2019-05-03
Föräldravikariat undersköterska
Capio Vårdcentral Slussen
2019-05-01
Undersköterska lab och mottagning i sommar
Capio Novakliniken Tomelilla
2019-04-30
Undersköterska för sommarvikariat/timanställning
Capio Geriatrik
2019-04-28