Inköpare till Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2018-12-21   

Publicerades: 2018-11-21

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Om rollen

Capio S:t Görans Sjukhus söker en inköpare till sin inköpsavdelning. På inköpsavdelningen arbetar tre inköpare och inköpschefen samt systemstöd/systemutveckling från två medarbetare.

Som inköpare är du delaktig i hela inköpsprocessen. Tjänsten innefattar operativt såsom att lägga order, ta fram statistik för prisförhandlingar, teckna avtal, leveransbevaka och delta i inköpsrelaterade projekt. Du kommer aktivt och självständigt att driva inköpsprocessen med leverantörskontakter för att säkerställa kvalitet och kostnadseffektivitet från beställning till leverans. Du får även förtroende och ansvar för att driva, effektivisera och reducera totalkostnaden för inköp av varor och tjänster. Vidare arbetar du med att söka, vidareutveckla och bedöma leverantörer för produkterna, sammanställa offertförfrågan, utvärdera offerter, driva förhandlingar samt upprätta kontrakt och avtal. Tjänsten ställer krav på integritet, samt förmåga att samarbeta med olika yrkeskategorier och möta verksamhetens behov.  

Du kommer att:

  • Arbeta med operativt inköp och möta verksamhetens behov.
  • Ansvara för kommersiella avtal och förhandlingar med befintliga såväl som nya leverantörer.
  • Arbeta med att reducera kostnaderna och säkra konkurrenskraftiga priser.
  • Delta i projekt med ansvar för inköpsrelaterade frågor.
  • Tillsammans med kliniker och avdelningar arbeta med att effektivisera och reducera kostnaden för inköp av varor och tjänster.
  • Säkra goda relationer med såväl internkunder som leverantörer.

 

Rollen innebär möjligheter att påverka och utveckla inköp både inom företaget som att vara med och driva utvecklingen av inköp inom vårdsektorn.

Placering är på Capio S:t Görans sjukhus på Kungsholmen i Stockholm.

Tjänsten är ett föräldravikariat med start någon gång under januari 2019 och varar i ett drygt år.

 

Din profil

Du har erfarenhet av inköpsarbete och du har vana av och tycker om att självständigt driva kommersiella förhandlingar och projekt. Du är flexibel, lyhörd och prestigelös. Du är strukturerad och målinriktad. Vi tror även att du är positiv till din natur, att du tycker om utmaningar och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är utåtriktad, har god kommunikationsförmåga och är van att analysera och presentera beslutsunderlag.

 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Under januari 2019

Kontaktperson Capio

Henrik Andersson, Tel:henrik.andersson@capiostgoran.se

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.