Inköpsadministratör

Sista ansökningsdag: 2018-12-21   

Publicerades: 2018-11-29

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Efter att under året ha förvärvat nya verksamheter och dessutom tagit ett rejält kliv in i digitaliseringen har vi på Capio Närsjukvård många spännande projekt på gång. För att kunna ta oss till nästa nivå vill vi nu förstärka vårt inköpsteam med en driven inköpsadministratör.

  • Trivs du med att arbeta i team?
  • Är du serviceinriktad?
  • Motiveras du av förändringar och nya utmaningar?

Om svaret på dessa frågor är ja och du dessutom har tidigare erfarenheter som matchar det vi söker - då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten

Din huvudsakliga uppgift i rollen som inköpsadministratör är att tillsammans med dina kollegor stötta företagets verksamheter i frågor relaterade till inköp och lokaler. Du blir en del av ett team bestående av 3 engagerade medarbetare varav en är Inköpschef – alla med sin spetskompetens och särskilda bakgrund inom området. Vi håller till i moderna lokaler vid Lilla Bommen, mitt i centrala Göteborg, tillsammans med företagets övriga stödfunktioner. 

Inköpsavdelningens roll är att stötta Capio Närsjukvårds 104 enheter med ramavtal, offertstöd, inköpsprocesser inklusive inköpssystem inom inköpskategorier som exempelvis medicinskt förbrukningsmaterial, kontorsmaterial, vacciner mm.

I detta arbete kommer ditt dagliga fokus handla om att:

  • Stötta inköpare vid upphandling
  • Hantera och administrera avtal
  • Vara spindeln i nätet mellan vårdenheterna och inköpsteamet
  • Supportera verksamheten i frågor relaterade till inköp och lokaler

Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse för att ge bra service. Du är driven, tar ansvar och trivs i en föränderlig miljö och av nya utmaningar. Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi/inköp i bagaget. Tidigare arbetserfarenhet är meriterande men inget krav.

Du har goda kunskaper och dokumenterad erfarenhet av Office-paketet, framförallt Excel och du är en god kommunikatör i både tal och skrift.

Vi tror att du är en prestigelös person som gillar att arbeta i team. Du trivs med att jobba i en supporterande roll, är noggrann och strukturerad i ditt arbete, har en hög servicemedvetenhet och ett professionellt förhållningssätt. För rätt person är detta en intressant och spännande roll i ett spännande företag.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kalle Sandberg, rekryteringsansvarig, Tel:076-631 39 06

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.