IVA-personalen på Stockholms bästa sjukhus söker nya sjuksköterskekollegor!

Sista ansökningsdag: 2018-05-20   

Publicerades: 2018-04-20

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Vill du också jobba på Sveriges bästa sjukhus?

Är du IVA-sjuksköterska och tycker om att arbeta i team i en välfungerande organisation med god struktur och korta beslutsvägar där du kan få vara med och förändra - på riktigt?

På vår arbetsplats är det viktigt att vi ger vård av bra kvalitet till patienter och deras anhöriga. Vi har ett nära samarbete med övriga avdelningar på sjukhuset då vi stöttar med MIG och Post-IVA uppföljningar tillsammans med våra anestesiläkare. Vi har även ansvar för akutcykelutryckningar vid alla larm på sjukhusområdet.

Här hos oss arbetar ett glatt, stabilt och tryggt gäng med låg personalomsättning och en medelanställningstid på 12 år! Så det finns alltid någon att fråga som gärna delar med sig av sin kunskap.

Poängmodellen är en uppskattad ersättningsmodell som innebär flexibilitet i schemaplanering samt mer möjlighet till ledighet. Alla är anställda på 3-skift med varierande tjänstgöring över dygnet.


Arbetet som IVA sjuksköterska

Du tar hand om 1-2 patienter med varierande diagnos tillsammans med en undersköterska och anestesiläkare. Fysioterapeut är också en självklar del av teamet.

Vad är det bästa med att jobba hos oss?

Det bästa med att jobba på IVA på Capio S:t Görans Sjukhus är den fantastiska teamkänslan, gott kamratskap och att vi alltid hjälps åt och alla får vara med. 

Det finns en stor lojalitet där också varje medarbetare är viktig och blir sedd.

Vi har en god struktur där man som medarbetare får vara med och påverka och driva förbättringar.

Ett litet sjukhus med stor kapacitet där det är gott samarbete mellan kliniker och olika yrkesgrupper. 

 
Om dig

Vad värdesätter vi för egenskaper hos dig som kommande kollega?

Vi vill att du är en glad, positiv och trevlig person som trivs med teamarbete och ett varierande arbetstempo. Du tycker om att dela med dig av kunskap men också att lära dig nytt. Vi tror också att du gillar att delta i förbättringsarbetet. Vi uppskattar om du är lojal, professionell och prestigelös.

Du är såklart IVA-sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet.

 

Din ansökan

Nu väntar vi på din ansökan! Vår Vårdenhetschef Charlotta Löwendahl gör urval och rekryterar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Charlotta svarar gärna också på dina frågor om tjänsten.

Vi ser fram emot att få jobba med dig!

Hälsar all personal på IVA Capio S:t Görans sjukhus

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotta Löwendahl, Vårdenhetschef, Tel:08-58 70 16 77

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.