Junior marknadsassistent till expansivt vårdföretag

Sista ansökningsdag: 2018-09-23   

Publicerades: 2018-08-22

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Vi växer! Efter att under året ha förvärvat nya verksamheter och dessutom tagit ett rejält kliv in i digitaliseringen har Capio Närsjukvård många spännande projekt på gång framöver. För att möta de utmaningar vi står inför behöver vi nu förstärka vårt marknadsteam med en junior marknadsassistent.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på en marknadsavdelning och vill skaffa dig meriterande erfarenhet inför din framtida karriär? Trivs du med att arbeta i en dynamisk miljö där både arbetsuppgifter och tempo kan variera? Då kan detta vara något för dig.

Capio Närsjukvårds marknadsavdelning håller till i moderna lokaler vid Lilla Bommen, mitt i centrala Göteborg, tillsammans med företagets övriga stödfunktioner. Dess uppdrag är att stötta företagets enheter i kommunikations- och marknadsfrågor. I praktiken innebär detta bland annat administration av webb, trycksaksproduktion, annonsproduktion, arbete med sociala medier, framtagning av eventmaterial etc. Teamet består idag av sex engagerade kommunikatörer – alla med sin spetskompetens och särskilda bakgrund inom området.

 

Om tjänsten

Din huvudsakliga uppgift i rollen som marknadsassistent är att fungera som ett praktiskt och administrativt stöd åt marknadsavdelningen i olika förekommande sysslor. Arbetsuppgifterna kommer att variera från högt till lågt och kan innefatta t ex att assistera övriga medarbetare med webbuppdateringar, utskick, uppdateringar på intranät m.m.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid i sex månader med start omgående.

 

Om dig

Vi söker dig som har fullgången gymnasial utbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot marknadsföring eller media/kommunikation. Du kommer att få relevant genomgång/utbildning på plats och därför är det inte ett krav att du har förkunskaper inom marknadsområdet. Dock är det viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och sammanhang. Du är en noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, har en hög servicemedvetenhet och ett professionellt förhållningssätt.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Oskar Lingman, teamledare, Tel:oskar.lingman@capio.se

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.