Juniorcontroller till Kirurg-, Ortoped- och Anestesikliniken

Sista ansökningsdag: 2018-12-23   

Publicerades: 2018-11-30

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Är du Capio S:t Görans Sjukhus nya Junior Controller? Nu finns möjligheten att söka en tjänst med placering på Kirurgen, Ortoped- och Anestesikliniken. Du ingår i ett team om två Controller och är direkt underställd verksamhetschefen på Kirurgkliniken. Tjänsten innefattar såväl självständigt arbete med mycket eget ansvar såväl som nära samarbete med dina kollegor inom sjukhusets controllerorganisation och chefer på respektive klinik.

Om arbetsplatsen

Capio S:t Görans sjukhus är känt för sina korta beslutsvägar, delaktiga medarbetare och driv att tänka nytt. Vi utsågs i år till Sveriges bästa sjukhus i sin klass.

De tre klinikerna ortopedi, kirurgi och anestesi arbetar tätt tillsammans kring operationsprocessen och gör bl a ca 10 000 operationer per år

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Delaktig i boksluten inom klinikerna samt upprätta underlag för upplupna intäkter/kostnader.
  • Kvalitetssäkring av bokslut och tillse att rapportering/uppföljning sker enligt satta deadlines och sker i enighet med Capios gällande rapporteringsstruktur och definitioner.
  • Ansvarig för redovisningen av klinikernas projektkonton och forskningspengar.
  • Vara delaktig i budget- och prognosarbetet samt att ta fram relevanta underlag.
  • Stödja chefer med analys- och rimlighetsbedömning av resultat samt ekonomiska nyckeltal.
  • Delaktig i interna förbättringsarbeten och processer för att hjälpa verksamheten framåt i sin utveckling.
  • Utbilda verksamheten i ekonomiska processer och aktuella stödsystem.

Din bakgrund

Du har en högskoleutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom sjukvård. Som person är du strukturerad, noggrann och trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll. Du är självgående, uthållig och flexibel samt har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Vidare så är du kommunikativ, pedagogisk och kan anpassa nivån samt förklara ekonomi på ett förståeligt sätt. 

Du besitter förstås mycket god datakunskap, förmåga att formulera rapporter och databearbetning samt förstå, tala och skriva engelska.

Är du intresserad eller har funderingar? Kontakta kirurgklinikens verksamhetschef Christian Kylander telefon 08-5870 1850 med dina frågor eller mejla christian.kylander@capiostgoran.se.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Christian Kylander, Verksamhetschef, Tel:08-58701850, christian.kylander@capiostgoran.se

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.