Kiropraktor till Capio Rehab Lina Hage

Sista ansökningsdag: 2018-02-03   

Publicerades: 2018-01-03

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Rehab Södertälje består av basenheten Capio Rehab Lina Hage och filial Capio Rehab Wasa i Geneta. Vårt team består av sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och kiropraktor. Vi finns i trivsamma lokaler på Capio Vårdcentral Lina Hage och Wasa och erbjuder rehabilitering för patienter i alla åldrar, på mottagningen och i hemmet. Våra hemrehabteam består av arbetsterapeut och fysioterapeut/sjukgymnast och vid behov dietist. Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/sodertalje-lina-hage-rehab/ Hitta till oss: https://goo.gl/Rb4eBf

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Då vår kiropraktor nu går vidare mot nya äventyr söker vi hennes ersättare. Som kiropraktor hos oss kommer du att vara en del av vårt team bestående av kiropraktor, fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist. Arbetet innebär individuell bedömning och behandling av patienter i alla åldrar på vår mottagning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad kiropraktor, gärna med tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård. Om du även är vidareutbildad i McKenzie, OMT och/eller akupunktur är detta meriterande.

Du bör vara trygg i din profession och trivas med att arbeta självständigt samtidigt som du är bra på att samarbeta med andra yrkeskategorier. Du är serviceinriktad och mån om att arbeta kvalitetsmedvetet. Vi ser gärna att du har ett intresse av att tänka nytt och vara med i verksamhetens utvecklingsarbete då vi alltid strävar efter att förändra och förbättra den utifrån våra egna och omvärldens krav.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att söka. Vi ser fram emot att träffa dig!

Varmt välkommen till vår verksamhet!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lena Fahlsten, verksamhetschef, Tel:070-256 67 15

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.