Kvalificerad biomedicinsk analytiker

Sista ansökningsdag: 2017-11-30   

Publicerades: 2017-05-29

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Klinisk Fysiologi söker kvalificerad biomedicinsk analytiker med ultraljudskompetens inom kärl.

Klinisk Fysiologiska enheten har ett brett spektrum av undersökningar. Vi utför bland annat ultraljud på hjärta och kärl, arbetsprov, spirometri, njurfunktionsundersökningar, sömnapnediagnostik, compartmenttryckmät­ning och neurofysiologiska undersökningar.

Enheten är uppdelad på sju metodgrupper. Ett dynamiskt arbete med att ut­veckla enheten pågår bland annat genom svarsskrivning av undersökningsansvarig BMA.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Biomedicinsk analytiker (BMA) inom klinisk fysiologi, med stort intresse för yrkesområdet och som kan arbeta självständigt med stöd från öv­riga i teamet som närmast består av läkare, BMA och administrativ stödfunk­tion.

Vi utvecklar enheten ytterligare och behöver därför förstärka verksamheten med en Biomedicinsk analytiker. Du kommer att arbeta med undersökningar och utvärdering av resultatet. Arbetet innebär också att fungera som expert­stöd för kolleger på kliniken och sjukhuset.

Vi arbetar även med en ”Toyota-modell” som innebär att arbetsgruppen är delad under två dagar med en arbetstid på 6 timmar och en kvart med bibehållen heltids­lön.

Kvalifikationer

Biomedicinsk analytiker med dokumenterad erfarenhet av ar­bete på Fysiologisk klinik och kunskaper i ultraljudsdiagnostik.

Villkor

36,25 timmar/vecka. Tillsvidaretjänst. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 36,25 h/v.

Lön: Månadslön.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Mojgan Montakhaby, vårdenhetschef , Tel:08-5870 2712

Facklig företrädare

Johan Cederlind, Tel:08-5870 2382

Kristina Dahlin, Tel:08-5870 1615

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Biomedicinsk analytiker till Capio vårdcentral Haga
Capio Vårdcentral Haga
2019-05-19
Biomedicinsk analytiker
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-12