Kundtjänst-medarbetare, vikariat, till Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2018-09-26   

Publicerades: 2018-08-29

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag med tillgång till ett gratis gym på sjukhusområdet. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via sjukhusets avtal med Benify.

Beskrivning av tjänst

Är du en glad och vetgirig person som älskar att ge service?

Vår kollega Nathalie går på föräldraledighet och vi behöver nu förstärka kundtjänst-teamet på avdelningen InfoTel med hennes vikarie. InfoTel bemannar bl a sjukhusets informationsdisk, telefonväxel och journalservice. Idag arbetar 13 personer på InfoTel J. Sjukhusets växel och information är placerad centralt i entréhallen. Växeln är öppen 7 dagar i veckan och bemannas vardagar kl 7-21:15 samt helger 8:15-21:15.

Arbetsuppgifter

Arbetet består till stor del av att ta emot Capio S:t Görans besökare i informationen vid huvudentrén och visa dem tillrätta på sjukhusområdet. Du svarar också i sjukhusets telefonväxel där du både besvarar frågor och kopplar vidare samtal till de olika klinikerna det är också många dagliga kontakter med patienter och sjukhusets medarbetare.

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete. Idealiskt är om du också har växelvana och har arbetat med att ta emot människor både per telefon och i en reception. Det är positivt om du är van vid kassahantering och har arbetat tidigare i servicenäringen och/eller inom vården på något sätt.

Som person ser vi att du är positiv, nyfiken, driven och är en servicetalang. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs och uppskattar att arbeta i team.

Språkkunskaper är mycket meriterande. Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift  är en förutsättning och vi ser gärna att du har med dig fler språkkunskaper.

Vi ser gärna manliga sökanden till denna tjänst för att  främja mångfalden i teamet.

Villkor

Föräldravikariatet är på heltid, 38:25 timmar per vecka med start runt den 1 oktober.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 38:25 timmar per vecka

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Åström/Enhetschef, Tel:08-58701271

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.