Kurator, Sommar vikariat Dalens sjukhus

Sista ansökningsdag: 2019-03-15   

Publicerades: 2019-02-04

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Geriatrik AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB och består av Geriatrik, Öppenvårdsrehabilitering, Minnesmottagning och ASIH/palliativ verksamhet som alla är belägna på Dalens sjukhus i Enskededalen nära Globen och en rehabiliteringsavdelning belägen i Saltsjöbaden.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vill du jobba hos oss i sommar på vikariat här på Dalens sjukhus,

Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut, dietist, logoped och kurator.

Du kommer att arbeta med patienter i deras hemmiljö, då de är inskrivna i ASIH, därför behöver du ha körkort. 16 patienter vårdas på vår vårdavdelning på dalens sjukhus.

Kliniken har 3  kuratorer med olika ansvarsområden.Vi erbjuder dig ett härligt arbetsgäng med högt i tak. Du får ett bra individanpassat introduktionsprogram.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är framförallt psykosocialt behandlingsarbete av krisbearbetande och stödjande karaktär till patienter och närstående, samverkan mellan andra vårdgivare och samhällets övriga aktörer samt information och rådgivning

Kvalifikationer

Socionomexamen och gärna erfarenhet av arbete inom sjukvården och socialtjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du har god samarbetsförmåga och intresse av teamarbete men kan också arbeta självständigt. Du arbetar med fokus på patientens bästa och är en bra arbetskamrat som bidrar till en god arbetsmiljö. Körkort är ett  krav.

Dalens sjukhus är centralt belägen, det finns personalparkering, ett fint gym samt en underbar blomstande trädgård.

Tveka inte att ringa om du har ytterligare frågor

Välkommen med din ansökan!

 

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: Heltid

Lön: Heltid

Tillträde: Juni 2019

Kontaktperson Capio

Pernilla Carlberg, Tel:08-68433930

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.