Kurator sommarvikariat Dalens sjukhus

Sista ansökningsdag: 2018-02-23   

Publicerades: 2018-01-31

Om oss

Capio Geriatrik AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB och består av Geriatrik, Öppenvårdsrehabilitering, Minnesmottagning och ASIH/palliativ verksamhet som alla är belägna på Dalens sjukhus i Enskededalen nära Globen och en rehabiliteringsavdelning belägen i Saltsjöbaden.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vill du jobba hos oss i sommar,

Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut, dietist, logoped och kurator.

Kliniken har 6 erfarna kuratorer med olika ansvarsområden.Vi erbjuder dig ett härligt arbetsgäng med högt i tak. Du får ett bra individanpassat introduktionsprogram.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är framförallt psykosocialt behandlingsarbete av krisbearbetande och stödjande karaktär till patienter och närstående, samverkan mellan andra vårdgivare och samhällets övriga aktörer samt information och rådgivning

Kvalifikationer

Socionomexamen och gärna erfarenhet av arbete inom sjukvården och socialtjänsten men vi välkomnar även dej som är ny i yrket. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du har god samarbetsförmåga och intresse av teamarbete men kan också arbeta självständigt. Du arbetar med fokus på patientens bästa och är en bra arbetskamrat som bidrar till en god arbetsmiljö.

 
Dalens sjukhus är centralt belägen, det finns personalparkering, ett fint gym samt en underbar blomstande trädgård.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Okänt

Sysselsättningsgrad: Enligt överenkommelse

Kontaktperson Capio

Pernilla Carlberg, Tel:08-68433930

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.